کرمانشاه- پرسون؛ منکرسی عضو هیئت علمی دانشگاه رازی کرمانشاه با اشاره به شیوه بیماری کرونا، گفت: این مسابقات به صورت آنلاین در چند رسانه طی دو روز« سوم و چهارم آبان ماه» برگزار و شرکت کنندگان می توانند به سوالات مورد نظر پاسخ دهند. و همچنین بر اساس تخمین زده شده، امسال حدود 500 تیم شرکت کننده حضور خواهند داشت.
مدیر مرکز تخصصی دانشگاه رازی در خصوص فعالیتهای این مرکز گفت: این مرکز از سال 95 با موضوع "امنیت فناوری اطلاعات" در حوزههای آگاهیرسانی، پشتیبانی و امداد با هدف آموزش نیروی متخصص راهاندازی شده است.
منکرسی تاکید کرد: این مسابقات با همکاری چند نهاد دولتی و غیردولتی از جمله شرکت کافه بازار با هدف ترغیب دانشجویان به پژوهش در خصوص موضوعات امنیت سایبری، شناسایی افراد مستعد در حوزه امنیت، تربیت افسران نیروی سایبری، جذب نیروی متخصص و افزایش آمادگی و توانمندی علاقهمندان برای شرکت در مسابقات بینالمللی برگزار میشود.
*برگزاری مسابقات در 10حوزه
این مسؤول در ادامه گفت: مسابقات در 10 حوزه برگزار میشود، امسال چهار حوزه به مسابقه افزوده شده که دو حوزه Android Security و Industrial Electroinc Systems Security برای نخستین بار در سطح بین المللی برگزار میگردد. که در ردهبندی جهانی CTFTime تیم مرکز آپای دانشگاه رازی حائز رتبه سوم کشوری و 337 جهانی میباشد.
*زمان اختتامیه مسابقات
اختتامیه مسابقات نیز با توجه به شرایط کنونی کشور و شیوع ویروس کرونا به صورت آنلاین، صبح روز هشتم آبان ماه 1399، با شرکت علاقمندان برگزار و به 3 تیم برتر جوایزی اهدا میشود، جوایز برای تیم اول 25 میلیون ریال، تیم دوم 20 میلیون ریال و تیم سوم 15 میلیون ریال می باشد.
منکرسی خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه ممکن است حامیان مالی دیگری نیز به مسابقه اضافه شود امکان افزایش مبالغ جوایز وجود دارد.
عضو هیئت علمی دانشگاه رازی کرمانشاه در ادامه گفت: همزمان با سومین دوره مسابقات فتح پرچم، مسابقه شکارچیان تهدیدات سایبری نیز به عنوان برنامه جانبی برگزار میگردد. این مسابقه رقابتی بین بهترین تجربیات شناسایی، پیشگیری و مقابله با تهدیدات سایبری است و به ایدههای برتر این مسابقه در روز اختتامیه جوایزی اهداء می گردد که برای ایده اول مبلغ 15 میلیون ریال، ایده دوم 10 میلیون ریال و ایده سوم 5 میلیون ریال در نظر گرفته شده است.
*مسابقات فتح پرچم یک مسابقه امنیت کامپیوتر
منکرسی مسابقات فتح پرچم را یک مسابقه در حوزه امنیت کامپیوتر دانست و افزود: یکی از اهداف برگزاری این مسابقات، شناسایی افراد متخصص و دارای استعداد جهت معرفی برای رفع نیاز سازمانها و ادارات است.
مدیر مرکز آپا دانشگاه رازی کرمانشاه در پایان سخنانش گفت: علاقهمندان میتوانند جهت کسب اطلاعات بیشتر و زمان آغاز ثبتنام در خصوص مسابقه بینالمللی فتح پرچم به آدرس اینترنتی ctf.razi.ac.ir مراجعه کنند.
لازم به ذکر است: این دوره از مسابقات محدودیت سنی دارد و گروه ها در قالب دو تا 10 نفره می توانند شرکت کنند.
مهین رحمانی- استان کرمانشاه